Плоче Грета.

 • Насловна
 • Дарина
 • Горење
 • Ханса
 • Дреам
 • ГЕФЕСТ
 • Босцх
 • Индесит
 • БЕКО
 • Лада
 • Елецтролук
 • Занусси
 • ЦАР
 • Мора
 • Ардо
 • ГРЕТА
 • Флама
 • РИЦЦИ
 • Хотпоинт-Аристон
 • Каисер
 • АЕГ
 • Де Луке
 • Енергија
 • Цанди
 • Симфер
 • НОРД
 • Сиеменс
 • Ока
 • ЕНДЕВЕР
 • Рика
 • Нововиатка
 • ДЕЛТА
 • Оурссон
 • Ладога
 • КИТФОРТ
 • Кинг
 • Мабе
 • Фресх
 • Брандт
 • Иплате
 • СУПРА
 • Фагор
 • Ардесиа
 • СМЕГ
 • Сатурн
 • Маквелл
 • БОМПАНИ
 • ДЕЛОНГХИ
 • Витессе
 • ВЕС
 • Ериссон
 • Макима
 • Пхилипс
 • Повер
 • Вестел
 • ЛУКСЕЛЛ
 • Алл Мануфацтурер


 •  

  Грета.

  Шпорет ГРЕТА 1103 ВХ ГРЕТА 1103 ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Но
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к34к10.5 цм
  • Врата: Хингед
  • Радна Енамеллинг
  • Број горионика: 2 гаса, Рапид топла: 1

  Просечна цена: 1146.00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 06 БН ГРЕТА 1470-00 шпански. 06 БН
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 6165,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 06 ВХ ГРЕТА 1470-00 шпански. 06 ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 6360,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 07 БН ГРЕТА 1470-00 шпански. 07 БН
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 6903,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 07 ГИ ГРЕТА 1470-00 шпански. 07 ГИ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 10499,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 07 ВХ ГРЕТА 1470-00 шпански. 07 ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 6998,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 08 ГРЕТА 1470-00 шпански. 08
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 8990.00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 10 милијарди ГРЕТА 1470-00 шпански. 10 милијарди
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 53.5к50к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 6493,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 10 ВХ ГРЕТА 1470-00 шпански. 10 ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 6128,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 12 БН ГРЕТА 1470-00 шпански. 12 БН
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5343,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 12 ВХ ГРЕТА 1470-00 шпански. 12 ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5590,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 16 БН ГРЕТА 1470-00 шпански. 16 БН
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 5438,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 16 ГИ ГРЕТА 1470-00 шпански. 16 ГИ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 5388,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 16 Вх ГРЕТА 1470-00 шпански. 16 Вх
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 6230,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 21 ГИ ГРЕТА 1470-00 шпански. 21 ГИ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 7812,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 21 ВХ ГРЕТА 1470-00 шпански. 21 ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 4990.00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470-00 шпански. 23 ВХ ГРЕТА 1470-00 шпански. 23 ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 6390,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470 Е Покрени. 02 ГРЕТА 1470 Е Покрени. 02
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Ц
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара

  Просечна цена: 8990.00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470 Е Покрени. 05 ИКС ГРЕТА 1470 Е Покрени. 05 ИКС
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара

  Просечна цена: 8990.00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470 Е Покрени. 05 ВХ ГРЕТА 1470 Е Покрени. 05 ВХ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара

  Просечна цена: 6411,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470 Е Покрени. 06 ГРЕТА 1470 Е Покрени. 06
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара

  Просечна цена: 5989,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470 Е Покрени. 07 (В) ГРЕТА 1470 Е Покрени. 07 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара

  Просечна цена: 6567,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 1470 Е Покрени. 07 (Кс) ГРЕТА 1470 Е Покрени. 07 (Кс)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара

  Просечна цена: 13472,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 600-07 ГРЕТА 600-07
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 54к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 8838,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 600-11 ГРЕТА 600-11
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 54к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 7940,00 ք


  Шпорет ГРЕТА 600-13 ГРЕТА 600-13
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 54к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 7032.00 ք


  Шпорет ГРЕТА 600-15 ГРЕТА 600-15
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 54к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 6538,00 ք


  Шпорет ГРЕТА ГЕ ЦГ 62 34 (В) -00 ГРЕТА ГЕ ЦГ 62 34 (В) -00
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 54к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 14011,00 ք


  Шпорет ГРЕТА ГГ 50 МФ 11 (В) -0А ГРЕТА ГГ 50 МФ 11 (В) -0А
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 7548,00 ք


  Шпорет ГРЕТА ГГ 50 ММ 23 (Б) -00 ГРЕТА ГГ 50 ММ 23 (Б) -00
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 9036,00 ք


  Шпорет ГРЕТА ГГ ЦГ 52 33 (б) -00 ГРЕТА ГГ ЦГ 52 33 (б) -00
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 6310,00 ք


  Шпорет ГРЕТА ГГ 52 ММ 23 (Б) -00 ГРЕТА ГГ 52 ММ 23 (Б) -00
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 7116,00 ք


  Шпорет ГРЕТА ГК ЦГ 52 44 (Д) -00 ГРЕТА ГК ЦГ 52 44 (Д) -00
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к54к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 2572,00 ք


  Шпорет ГРЕТА ГК ЦГ 62 34 (В) -00 ГРЕТА ГК ЦГ 62 34 (В) -00
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 54к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5437,00 ք


   

  Шпорет Дарина Б ЕЦ331 606 В
  Дарина Б ЕЦ331 606 В

  Шпорет ГЕФЕСТ 1500 К32
  ГЕФЕСТ 1500 К32

  Шпорет Горење ЕЦ 65348 ДВ
  Горење ЕЦ 65348 ДВ

  Шпорет Ханса ФЦГВ51000
  Ханса ФЦГВ51000

  Шпорет БЕКО ЦСМ 67300 ГС
  БЕКО ЦСМ 67300 ГС

  Шпорет Елецтролук ЕКЦ 96150 АКС
  Елецтролук ЕКЦ 96150 АКС

  Дреам шпорет 111Т БН
  Дреам 111Т БН


  © 2014 gas-stoves.ru
  Можете само да користите директан и активну везу до извора!
  Датум последње упдатед Дирецтори: 2020-11-23