Шпорети Хотпоинт-Аристон.

 • Насловна
 • Дарина
 • Горење
 • Ханса
 • Дреам
 • ГЕФЕСТ
 • Босцх
 • Индесит
 • БЕКО
 • Лада
 • Елецтролук
 • Занусси
 • ЦАР
 • Мора
 • Ардо
 • ГРЕТА
 • Флама
 • РИЦЦИ
 • Хотпоинт-Аристон
 • Каисер
 • АЕГ
 • Де Луке
 • Енергија
 • Цанди
 • Симфер
 • НОРД
 • Сиеменс
 • Ока
 • ЕНДЕВЕР
 • Рика
 • Нововиатка
 • ДЕЛТА
 • Оурссон
 • Ладога
 • КИТФОРТ
 • Кинг
 • Мабе
 • Фресх
 • Брандт
 • Иплате
 • СУПРА
 • Фагор
 • Ардесиа
 • СМЕГ
 • Сатурн
 • Маквелл
 • БОМПАНИ
 • ДЕЛОНГХИ
 • Витессе
 • ВЕС
 • Ериссон
 • Макима
 • Пхилипс
 • Повер
 • Вестел
 • ЛУКСЕЛЛ
 • Алл Мануфацтурер


 •  

  Хотпоинт-Аристон.

  Шпорет Хотпоинт-Аристон Ц 34С Г1 (Кс) Хотпоинт-Аристон Ц 34С Г1 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 13461,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Ц 34С Г3 (В) Хотпоинт-Аристон Ц 34С Г3 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Цлоцк: Иес
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 12690.00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Ц 34С Г3 (Кс) Хотпоинт-Аристон Ц 34С Г3 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Цлоцк: Иес
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 14051,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Ц 34С М5 (В) Хотпоинт-Аристон Ц 34С М5 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: Б
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара

  Просечна цена: 14281,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Ц 34С М5 (Кс) Хотпоинт-Аристон Ц 34С М5 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 14630,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Ц 34С Н1 (В) Хотпоинт-Аристон Ц 34С Н1 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Ц
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара

  Просечна цена: 11629,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Ц 34СИ Г17 (Кс) Хотпоинт-Аристон Ц 34СИ Г17 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 16830,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Ц 3В М5 (В) Хотпоинт-Аристон Ц 3В М5 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: Ротари, дисплеј, тајмер Соунд
  • Цлоцк: Иес
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 16925,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Ц 3В М5 (Кс) Хотпоинт-Аристон Ц 3В М5 (Кс)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: Ротари, дисплеј, тајмер Соунд
  • Цлоцк: Иес
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 14400,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Ц 3В Н1 (Кс) Хотпоинт-Аристон Ц 3В Н1 (Кс)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 14680,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦЕ 6В М3 () Хотпоинт-Аристон ЦЕ 6В М3 ()
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: Б
  • Максимална Потрошња: 8450 В
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм

  Просечна цена: 16690,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦЕ 6В М3 (В) Хотпоинт-Аристон ЦЕ 6В М3 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: Б
  • Максимална Потрошња: 8450 В
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм

  Просечна цена: 17020,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦГ 64С Г3 (Кс) Хотпоинт-Аристон ЦГ 64С Г3 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, газ

  Просечна цена: 17480,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦГ 65СГ1 (В) Хотпоинт-Аристон ЦГ 65СГ1 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 16386,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦИ 3В П6 (Кс) Хотпоинт-Аристон ЦИ 3В П6 (Кс)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 56 литара

  Просечна цена: 16300,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦЈ 65С Г1 (В) Хотпоинт-Аристон ЦЈ 65С Г1 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 56 литара
  • Врата: Зглобна телескопски слајдови
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 22990,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦМ5 ГСИ11 (В) Хотпоинт-Аристон ЦМ5 ГСИ11 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 13990,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦМ5 ГСИ11 (Кс) Хотпоинт-Аристон ЦМ5 ГСИ11 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 20690,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦМ5 В21 (Кс) Хотпоинт-Аристон ЦМ5 В21 (Кс)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 220 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к64к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 14990,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦП 65 СГ1 Хотпоинт-Аристон ЦП 65 СГ1
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 56 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична

  Просечна цена: 27200,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦП 77 СП2 Хотпоинт-Аристон ЦП 77 СП2
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 70к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 56 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 28680,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦП 87С Г1 Кс Хотпоинт-Аристон ЦП 87С Г1 Кс
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју круг
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 80к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 68 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична

  Просечна цена: 5789,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦП 97 СГ1 Хотпоинт-Аристон ЦП 97 СГ1
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Офф
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 90к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 68 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична

  Просечна цена: 33395,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦП 98 СЕА Хотпоинт-Аристон ЦП 98 СЕА
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 90к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична
  • Карактеристике рерне: лигхтс

  Просечна цена: 35870,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦКС 65 СП4 (Кс) Хотпоинт-Аристон ЦКС 65 СП4 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична
  • Конвекције: Иес
  • Карактеристике рерне: лигхтс

  Просечна цена: 16790,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦКС 65С72 () Хотпоинт-Аристон ЦКС 65С72 ()
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Офф
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична
  • Чишћење: Традитионал

  Просечна цена: 18616,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон ЦКС65 С72 (Кс) Хотпоинт-Аристон ЦКС65 С72 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју круг
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 19350,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Х6ГГ5Ф (Кс) Хотпоинт-Аристон Х6ГГ5Ф (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 17850,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Х6ТМХ4АФ (Кс) Хотпоинт-Аристон Х6ТМХ4АФ (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Офф
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 18490,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Х6В530 () Хотпоинт-Аристон Х6В530 ()
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: Б
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 18590,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Х6В560 (В) Хотпоинт-Аристон Х6В560 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: Б
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 17350,00 ք


  Шпорет Хотпоинт-Аристон Х6В560 (Кс) Хотпоинт-Аристон Х6В560 (Кс)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: Б
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 19250,00 ք


   

  Шпорет Дарина Б ЕЦ331 606 В
  Дарина Б ЕЦ331 606 В

  Шпорет ГЕФЕСТ 1500 К32
  ГЕФЕСТ 1500 К32

  Шпорет Горење ЕЦ 65348 ДВ
  Горење ЕЦ 65348 ДВ

  Шпорет Ханса ФЦГВ51000
  Ханса ФЦГВ51000

  Шпорет БЕКО ЦСМ 67300 ГС
  БЕКО ЦСМ 67300 ГС

  Шпорет Елецтролук ЕКЦ 96150 АКС
  Елецтролук ЕКЦ 96150 АКС

  Дреам шпорет 111Т БН
  Дреам 111Т БН


  © 2014 gas-stoves.ru
  Можете само да користите директан и активну везу до извора!
  Датум последње упдатед Дирецтори: 2020-06-06