Плоче Каисер.

 • Насловна
 • Дарина
 • Горење
 • Ханса
 • Дреам
 • ГЕФЕСТ
 • Босцх
 • Индесит
 • БЕКО
 • Лада
 • Елецтролук
 • Занусси
 • ЦАР
 • Мора
 • Ардо
 • ГРЕТА
 • Флама
 • РИЦЦИ
 • Хотпоинт-Аристон
 • Каисер
 • АЕГ
 • Де Луке
 • Енергија
 • Цанди
 • Симфер
 • НОРД
 • Сиеменс
 • Ока
 • ЕНДЕВЕР
 • Рика
 • Нововиатка
 • ДЕЛТА
 • Оурссон
 • Ладога
 • КИТФОРТ
 • Кинг
 • Мабе
 • Фресх
 • Брандт
 • Иплате
 • СУПРА
 • Фагор
 • Ардесиа
 • СМЕГ
 • Сатурн
 • Маквелл
 • БОМПАНИ
 • ДЕЛОНГХИ
 • Витессе
 • ВЕС
 • Ериссон
 • Макима
 • Пхилипс
 • Повер
 • Вестел
 • ЛУКСЕЛЛ
 • Алл Мануфацтурер


 •  

  Каисер.

  Пећи Каисер Г5Е 0.47ЗпМНЦс Каисер Г5Е 0.47ЗпМНЦс
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју кола
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 24400,00 ք


  Шпорет Каисер Г6Е 4.48ЗпТеКДСпВс Каисер Г6Е 4.48ЗпТеКДСпВс
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју круг, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 27200,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 50010 Б Каисер ХЦ 50010 Б
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Искључено
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 29900.00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 50010 В Каисер ХЦ 50010 В
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Искључено
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 29900.00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 50040 Б Каисер ХЦ 50040 Б
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена

  Просечна цена: 30800,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 50040 В Каисер ХЦ 50040 В
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена

  Просечна цена: 30800,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 50070 КВ Каисер ХЦ 50070 КВ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 40900,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 50080 КБ Каисер ХЦ 50080 КБ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 42800,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 50080 КВ Каисер ХЦ 50080 КВ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 42800,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 50082 КБ Каисер ХЦ 50082 КБ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 46000.00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 50082 КВ Каисер ХЦ 50082 КВ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 46000.00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 5040 Цс Каисер ХЦ 5040 Цс
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 28800,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 5040 Вс Каисер ХЦ 5040 Вс
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 28800,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 5132НК Гео Каисер ХЦ 5132НК Гео
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, прекидачи: тоне осветљен дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 46900,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 513НК Каисер ХЦ 513НК
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, прекидачи: тоне осветљена екран
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена

  Просечна цена: 35200,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 5162НК Гео Каисер ХЦ 5162НК Гео
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, прекидачи: тоне осветљен дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 44700,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 5172 Каисер ХЦ 5172
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 39800,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52010 Б Моире Каисер ХЦ 52010 Б Моире
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 31400,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52010 Р Моире Каисер ХЦ 52010 Р Моире
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 33600,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52010 С Моире Каисер ХЦ 52010 С Моире
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Искључено
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 68 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 31400,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52010 В Моире Каисер ХЦ 52010 В Моире
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 31400,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52022 К Гео Каисер ХЦ 52022 К Гео
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Зглобна телескопски слајдови

  Просечна цена: 50100,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52022 КС Матт Моире Каисер ХЦ 52022 КС Матт Моире
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Зглобна телескопски слајдови

  Просечна цена: 46700,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52032 К Гео Каисер ХЦ 52032 К Гео
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 48600,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52062 К Моире Каисер ХЦ 52062 К Моире
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, прекидачи: тоне осветљене дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 45600,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52070 КВ Каисер ХЦ 52070 КВ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 12574.00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52072 Мермер Каисер ХЦ 52072 Мермер
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 40900,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52082 КБ Мермер Каисер ХЦ 52082 КБ Мермер
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 46000.00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52082 КР Мермер Каисер ХЦ 52082 КР Мермер
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 49100,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 52082 КВ Мермер Каисер ХЦ 52082 КВ Мермер
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 46000.00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 60010 Б Каисер ХЦ 60010 Б
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Максимална Потрошња: 9300 В
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара

  Просечна цена: 30900,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 60010 В Каисер ХЦ 60010 В
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Максимална Потрошња: 9300 В
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара

  Просечна цена: 30900,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 60040 Цс Каисер ХЦ 60040 Цс
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Иес
  • Број стакла врата рерне: Тво

  Просечна цена: 32300,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 60040 Вс Каисер ХЦ 60040 Вс
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Иес
  • Број стакла врата рерне: Тво

  Просечна цена: 32300,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 60070 КЦС Каисер ХЦ 60070 КЦС
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 59 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 41700,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 60070 КВС Каисер ХЦ 60070 КВС
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 59 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 41700,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 60082 КЦС Каисер ХЦ 60082 КЦС
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 59 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 48400,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 60082 КВС Каисер ХЦ 60082 КВС
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 59 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 48400,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 61030НКР Каисер ХЦ 61030НКР
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, прекидачи: тоне осветљене дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 33150,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 61032НК Гео Каисер ХЦ 61032НК Гео
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Електронски прекидачи: тоне осветљени екран, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 59 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 52200,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 61062НК Гео Каисер ХЦ 61062НК Гео
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Електронски прекидачи: тоне осветљени екран, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 49100,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 61072 Каисер ХЦ 61072
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Електронски прекидачи: тоне осветљени екран, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 41300,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62010 Б Моире Каисер ХЦ 62010 Б Моире
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Број стакла врата рерне: три
  • Карактеристике рерне: лигхтс

  Просечна цена: 32100,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62010 Р Моире Каисер ХЦ 62010 Р Моире
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Искључено
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 34200,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62010 С Моире Каисер ХЦ 62010 С Моире
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Искључено
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 68 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 32100,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62010 В Моире Каисер ХЦ 62010 В Моире
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Број стакла врата рерне: три
  • Карактеристике рерне: лигхтс

  Просечна цена: 32100,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62022 К Гео Каисер ХЦ 62022 К Гео
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 54900,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62022 КС Матт Моире Каисер ХЦ 62022 КС Матт Моире
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју Тимер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Зглобна телескопски слајдови

  Просечна цена: 51500,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62032 К ГЕО Каисер ХЦ 62032 К ГЕО
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Електронски прекидачи: тоне осветљен дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Зглобна телескопски слајдови
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 53500,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62062 К Моире Каисер ХЦ 62062 К Моире
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: ражањ укључен
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 49300,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62070 КВ Каисер ХЦ 62070 КВ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 7760,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62072 Мермер Каисер ХЦ 62072 Мермер
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена
  • Број стакла врата рерне: три

  Просечна цена: 42900,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62082 КБ Мермер Каисер ХЦ 62082 КБ Мермер
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 48400,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62082 КР Мермер Каисер ХЦ 62082 КР Мермер
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 51400,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62082 КВ Мермер Каисер ХЦ 62082 КВ Мермер
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 48400,00 ք


  Шпорет Каисер ХЦ 62082К Рс Каисер ХЦ 62082К Рс
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 59 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 49900,00 ք


  Шпорет Каисер ХЕ 5011 КБ Каисер ХЕ 5011 КБ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 28200,00 ք


  Шпорет Каисер ХЕ 5011 КВ Каисер ХЕ 5011 КВ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 28200,00 ք


  Шпорет Каисер ХЕ 5081 КВ Каисер ХЕ 5081 КВ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 33600,00 ք


  Шпорет Каисер ХЕ 5211 Б Каисер ХЕ 5211 Б
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 24200,00 ք


  Каисер ХЕ Плате 5211 В Каисер ХЕ 5211 В
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 24200,00 ք


  Шпорет Каисер ХЕ 5270 КВ Каисер ХЕ 5270 КВ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12152,00 ք


  Шпорет Каисер ХЕ 6070НКБ Каисер ХЕ 6070НКБ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 64 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 33900,00 ք


  Шпорет Каисер ХЕ 6070НКВ Каисер ХЕ 6070НКВ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 64 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 33900,00 ք


  Шпорет Каисер ХЕ 6211 Б Каисер ХЕ 6211 Б
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Искључено
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но
  • Број стакла врата рерне: три

  Просечна цена: 25900.00 ք


  Каисер ХЕ Плате 6211 В Каисер ХЕ 6211 В
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Искључено
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но
  • Број стакла врата рерне: три

  Просечна цена: 25900.00 ք


  Шпорет Каисер ХЕ 6270 КВ Каисер ХЕ 6270 КВ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Зглобна телескопски слајдови
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 11808,00 ք


  Шпорет Каисер ХЕ 6281 КБ Каисер ХЕ 6281 КБ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12759,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 50301 МБ Каисер ХГЕ 50301 МБ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 27700,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 50301 МВ Каисер ХГЕ 50301 МВ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 27700,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 50302 МКВ Каисер ХГЕ 50302 МКВ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 1678,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 50508 МБ Каисер ХГЕ 50508 МБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 35800,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 50508 МКБ Каисер ХГЕ 50508 МКБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 35800,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 50508 МКР Каисер ХГЕ 50508 МКР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 36700,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 50508 МКВ Каисер ХГЕ 50508 МКВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 35800,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 52301 Б Каисер ХГЕ 52301 Б
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 28200,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 52301 В Каисер ХГЕ 52301 В
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 28200,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 52309 КВ Каисер ХГЕ 52309 КВ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 6766,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 52500 Б Каисер ХГЕ 52500 Б
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 11628.00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 52500 В Каисер ХГЕ 52500 В
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 12353.00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 52508 МБ Каисер ХГЕ 52508 МБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 36400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 52508 КР Каисер ХГЕ 52508 КР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 38700,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 52508 КВ Каисер ХГЕ 52508 КВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 36400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 60301 МБ Каисер ХГЕ 60301 МБ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 29500.00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 60301 МВ Каисер ХГЕ 60301 МВ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 29500.00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 60301 НБ Каисер ХГЕ 60301 НБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 24200,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 60301 СЗ Каисер ХГЕ 60301 СЗ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 24200,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 60306 МКБ Каисер ХГЕ 60306 МКБ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју круг, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 35700,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 60306 МКВ Каисер ХГЕ 60306 МКВ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју круг, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 35700,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 60306 НКБ Каисер ХГЕ 60306 НКБ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 32500,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 60306 НКВ Каисер ХГЕ 60306 НКВ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 32500,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 60508 МКБ Каисер ХГЕ 60508 МКБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 34600,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 60508 МКВ Каисер ХГЕ 60508 МКВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 34600,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 60508 НКБ Каисер ХГЕ 60508 НКБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 33250,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 61500 МР Каисер ХГЕ 61500 МР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена

  Просечна цена: 38000.00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 61500 Р Каисер ХГЕ 61500 Р
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју Тимер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 53 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 38000.00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 61501 Р Каисер ХГЕ 61501 Р
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 39800,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 62301 Б Каисер ХГЕ 62301 Б
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Офф
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 69 литара
  • Врата: Зглобна телескопски слајдови

  Просечна цена: 28400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 62301 В Каисер ХГЕ 62301 В
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Офф
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 69 литара
  • Врата: Зглобна телескопски слајдови

  Просечна цена: 28400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 62306 КВ Каисер ХГЕ 62306 КВ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 11981.00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 62309 МБ Каисер ХГЕ 62309 МБ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 74 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 32400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 62309 КВ Каисер ХГЕ 62309 КВ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 74 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 32400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 62508 МБ Каисер ХГЕ 62508 МБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 38100,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 62508 КВ Каисер ХГЕ 62508 КВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: А +
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 38100,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 64508 МКР Каисер ХГЕ 64508 МКР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 41100,00 ք


  Шпорет Каисер ХГЕ 64509 КР Каисер ХГЕ 64509 КР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Иес

  Просечна цена: 43000.00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 50501 МБ Каисер ХГГ 50501 МБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 24400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 50501 МВ Каисер ХГГ 50501 МВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 24400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 50511 МБ Каисер ХГГ 50511 МБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 28000.00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 50511 МВ Каисер ХГГ 50511 МВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 28000.00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 50511 Р Каисер ХГГ 50511 Р
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 25900.00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 50511 В Каисер ХГГ 50511 В
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 28000.00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 50521 МБ Каисер ХГГ 50521 МБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 29400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 50521 КВ Каисер ХГГ 50521 КВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 29400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 50521 МКБ Каисер ХГГ 50521 МКБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 29400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 50521 МКР Каисер ХГГ 50521 МКР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 32800,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 50521 МКВ Каисер ХГГ 50521 МКВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 29400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 50531 МР Каисер ХГГ 50531 МР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 28500.00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 52032 К Гео Каисер ХГГ 52032 К Гео
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, прекидачи: тоне осветљен дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Број стакла врата рерне: три

  Просечна цена: 11061.00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 52501 Б Каисер ХГГ 52501 Б
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 24400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 52501 С Каисер ХГГ 52501 С
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Иес
  • ГАС контролу рерне: Да

  Просечна цена: 24400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 52501 В Каисер ХГГ 52501 В
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 24400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 52511 Б Каисер ХГГ 52511 Б
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 28800,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 52511 Р Каисер ХГГ 52511 Р
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 9872.00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 52511 В Каисер ХГГ 52511 В
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 28800,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 52521 МБ Каисер ХГГ 52521 МБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 30100,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 52521 КР Каисер ХГГ 52521 КР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 34400,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 52521 КВ Каисер ХГГ 52521 КВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 30100,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 52531 МР Каисер ХГГ 52531 МР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 9928,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 52531 Р Каисер ХГГ 52531 Р
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 28900,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 60501 МБ Каисер ХГГ 60501 МБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 27800,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 60501 МВ Каисер ХГГ 60501 МВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 27800,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 60511 МБ Каисер ХГГ 60511 МБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 64 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 31900,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 60511 МВ Каисер ХГГ 60511 МВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 64 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 31900,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 60511 СЗ Каисер ХГГ 60511 СЗ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 64 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 26200,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 60521 МКБ Каисер ХГГ 60521 МКБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 35500,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 60521 МКВ Каисер ХГГ 60521 МКВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 35500,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 61512 Р Каисер ХГГ 61512 Р
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 36100,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 61531 МР Каисер ХГГ 61531 МР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 34600,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 61532 Р Каисер ХГГ 61532 Р
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 36100,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 62501 Б Каисер ХГГ 62501 Б
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 27200,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 62501 С Каисер ХГГ 62501 С
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но
  • ГАС контролу рерне: Да

  Просечна цена: 27200,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 62501 В Каисер ХГГ 62501 В
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 27200,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 62511 Б Каисер ХГГ 62511 Б
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 33800,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 62511 В Каисер ХГГ 62511 В
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 33800,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 62521 МБ Каисер ХГГ 62521 МБ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 36100,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 62521 КВ Каисер ХГГ 62521 КВ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 36100,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 64521 МКР Каисер ХГГ 64521 МКР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 38600,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 64521КР Каисер ХГГ 64521КР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен

  Просечна цена: 41100,00 ք


  Шпорет Каисер ХГГ 64522 КР Каисер ХГГ 64522 КР
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, инфрацрвена, ражањ укључен
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 41100,00 ք


  Шпорет Каисер КЦТ 3000 РИ Каисер КЦТ 3000 РИ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Но
  • Контроле: Елецтрониц Свитцхес: сензорне, дисплеј, тајмер
  • Сати: Ноне
  • Максимална Потрошња: 2000 В
  • Димензије (ШкДкВ): 30.5к35.5к6.3 цм
  • Радна површина: стакло
  • Број горионика: индукције: 1

  Просечна цена: 7200.00 ք


   

  Шпорет Дарина Б ЕЦ331 606 В
  Дарина Б ЕЦ331 606 В

  Шпорет ГЕФЕСТ 1500 К32
  ГЕФЕСТ 1500 К32

  Шпорет Горење ЕЦ 65348 ДВ
  Горење ЕЦ 65348 ДВ

  Шпорет Ханса ФЦГВ51000
  Ханса ФЦГВ51000

  Шпорет БЕКО ЦСМ 67300 ГС
  БЕКО ЦСМ 67300 ГС

  Шпорет Елецтролук ЕКЦ 96150 АКС
  Елецтролук ЕКЦ 96150 АКС

  Дреам шпорет 111Т БН
  Дреам 111Т БН


  © 2014 gas-stoves.ru
  Можете само да користите директан и активну везу до извора!
  Датум последње упдатед Дирецтори: 2021-01-23