Плоче Норд.

 • Насловна
 • Дарина
 • Горење
 • Ханса
 • Дреам
 • ГЕФЕСТ
 • Босцх
 • Индесит
 • БЕКО
 • Лада
 • Елецтролук
 • Занусси
 • ЦАР
 • Мора
 • Ардо
 • ГРЕТА
 • Флама
 • РИЦЦИ
 • Хотпоинт-Аристон
 • Каисер
 • АЕГ
 • Де Луке
 • Енергија
 • Цанди
 • Симфер
 • НОРД
 • Сиеменс
 • Ока
 • ЕНДЕВЕР
 • Рика
 • Нововиатка
 • ДЕЛТА
 • Оурссон
 • Ладога
 • КИТФОРТ
 • Кинг
 • Мабе
 • Фресх
 • Брандт
 • Иплате
 • СУПРА
 • Фагор
 • Ардесиа
 • СМЕГ
 • Сатурн
 • Маквелл
 • БОМПАНИ
 • ДЕЛОНГХИ
 • Витессе
 • ВЕС
 • Ериссон
 • Макима
 • Пхилипс
 • Повер
 • Вестел
 • ЛУКСЕЛЛ
 • Алл Мануфацтурер


 •  

  Норд.

  Шпорет НОРД ПГ4-102-7А БН НОРД ПГ4-102-7А БН
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 14815,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-103-3А БН НОРД ПГ4-103-3А БН
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5850,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-103-3А ГИ НОРД ПГ4-103-3А ГИ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5850,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-103-3А ВХ НОРД ПГ4-103-3А ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5710,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-103-4А БК НОРД ПГ4-103-4А БК
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: Прекидачи: Ротари, лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5790,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-103-4А БН НОРД ПГ4-103-4А БН
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5970,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-103-4А ГИ НОРД ПГ4-103-4А ГИ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5970,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-103-4А ВХ НОРД ПГ4-103-4А ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: Прекидачи: Ротари, лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5808,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-104-3А БК НОРД ПГ4-104-3А БК
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5640,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-104-3А БН НОРД ПГ4-104-3А БН
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5366,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-104-3А ГИ НОРД ПГ4-104-3А ГИ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5390.00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-104-3А ВХ НОРД ПГ4-104-3А ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5200.00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-104-4А БН НОРД ПГ4-104-4А БН
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 5520,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-104-4А ГИ НОРД ПГ4-104-4А ГИ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5390.00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-104-4А ВХ НОРД ПГ4-104-4А ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5380,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-105-4А БК НОРД ПГ4-105-4А БК
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5800.00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-105-4А БН НОРД ПГ4-105-4А БН
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5490.00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-105-4А ГИ НОРД ПГ4-105-4А ГИ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5600.00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-105-4А ВХ НОРД ПГ4-105-4А ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5560,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-203-1А ВХ НОРД ПГ4-203-1А ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 7810,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-203-7А ВХ НОРД ПГ4-203-7А ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 7880,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-204-1А ВХ НОРД ПГ4-204-1А ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 6210,00 ք


  Шпорет НОРД ПГ4-204-7А ВХ НОРД ПГ4-204-7А ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 6920,00 ք


  Шпорет НОРД ПГЕ-510.01 ВХ НОРД ПГЕ-510.01 ВХ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју круг
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 320 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 7520,00 ք


  Шпорет НОРД ПГЕ-510.02 ВХ НОРД ПГЕ-510.02 ВХ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 6840,00 ք


  Шпорет НОРД ПГЕ-510.03 ГИ НОРД ПГЕ-510.03 ГИ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју круг
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 320 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 7765,00 ք


  Шпорет НОРД ПГЕ-510.03 ВХ НОРД ПГЕ-510.03 ВХ
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју круг
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 320 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 7250,00 ք


  Шпорет НОРД ЕП-4.00 ВХ НОРД ЕП-4.00 ВХ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 320 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 7310.00 ք


  Шпорет НОРД ЕП-4.01 ВХ НОРД ЕП-4.01 ВХ
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 320 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 8410,00 ք


   

  Шпорет Дарина Б ЕЦ331 606 В
  Дарина Б ЕЦ331 606 В

  Шпорет ГЕФЕСТ 1500 К32
  ГЕФЕСТ 1500 К32

  Шпорет Горење ЕЦ 65348 ДВ
  Горење ЕЦ 65348 ДВ

  Шпорет Ханса ФЦГВ51000
  Ханса ФЦГВ51000

  Шпорет БЕКО ЦСМ 67300 ГС
  БЕКО ЦСМ 67300 ГС

  Шпорет Елецтролук ЕКЦ 96150 АКС
  Елецтролук ЕКЦ 96150 АКС

  Дреам шпорет 111Т БН
  Дреам 111Т БН


  © 2014 gas-stoves.ru
  Можете само да користите директан и активну везу до извора!
  Датум последње упдатед Дирецтори: 2020-06-06