Плоче ГЕФЕСТ.

 • Насловна
 • Дарина
 • Горење
 • Ханса
 • Дреам
 • ГЕФЕСТ
 • Босцх
 • Индесит
 • БЕКО
 • Лада
 • Елецтролук
 • Занусси
 • ЦАР
 • Мора
 • Ардо
 • ГРЕТА
 • Флама
 • РИЦЦИ
 • Хотпоинт-Аристон
 • Каисер
 • АЕГ
 • Де Луке
 • Енергија
 • Цанди
 • Симфер
 • НОРД
 • Сиеменс
 • Ока
 • ЕНДЕВЕР
 • Рика
 • Нововиатка
 • ДЕЛТА
 • Оурссон
 • Ладога
 • КИТФОРТ
 • Кинг
 • Мабе
 • Фресх
 • Брандт
 • Иплате
 • СУПРА
 • Фагор
 • Ардесиа
 • СМЕГ
 • Сатурн
 • Маквелл
 • БОМПАНИ
 • ДЕЛОНГХИ
 • Витессе
 • ВЕС
 • Ериссон
 • Макима
 • Пхилипс
 • Повер
 • Вестел
 • ЛУКСЕЛЛ
 • Алл Мануфацтурер


 •  

  ГЕФЕСТ.

  Шпорет ГЕФЕСТ 1000-00 ГЕФЕСТ 1000-00
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 51к55к85 цм
  • Овен Капацитет: 45 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 6334,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1000-05 ГЕФЕСТ 1000-05
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 51к52к85 цм
  • Овен Капацитет: 45 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 6280.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1110 ГЕФЕСТ 1110
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, гаса, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12300.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1110-03 ГЕФЕСТ 1110-03
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 10300,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1110-04 ГЕФЕСТ 1110-04
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 9800.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1111 ГЕФЕСТ 1111
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 12300.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1200 К60 ГЕФЕСТ 1200 К60
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 14870,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1200Ц ГЕФЕСТ 1200Ц
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, гаса, пљуне у комплету

  Просечна цена: 9431,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1200Ц К19 ГЕФЕСТ 1200Ц К19
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, гаса, пљуне у комплету

  Просечна цена: 10408,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1200Ц К62 ГЕФЕСТ 1200Ц К62
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, гаса, пљуне у комплету

  Просечна цена: 14000.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1200Ц6 ГЕФЕСТ 1200Ц6
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но
  • ГАС контролу рерне: Да

  Просечна цена: 8837,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1200Ц6 К19 ГЕФЕСТ 1200Ц6 К19
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Максимална потрошња: 200 В
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 9100,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1200Ц7 ГЕФЕСТ 1200Ц7
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 8630,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1200Ц7 К19 ГЕФЕСТ 1200Ц7 К19
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 8480,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1200Ц К60 ГЕФЕСТ 1200Ц К60
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, гаса, пљуне у комплету

  Просечна цена: 14431,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1200С7 К8 ГЕФЕСТ 1200С7 К8
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 7448.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1202С ГЕФЕСТ 1202С
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична

  Просечна цена: 12800,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1300 ГЕФЕСТ 1300
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, гаса, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13010,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1300 К39 ГЕФЕСТ 1300 К39
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, гаса, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12450,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1500 ГЕФЕСТ 1500
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 14100,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1500 К19 ГЕФЕСТ 1500 К19
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 14040,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1500 К32 ГЕФЕСТ 1500 К32
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 270 ° Ц
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 14050,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 1502 ГЕФЕСТ 1502
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски, тајмер Соунд
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 65 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична

  Просечна цена: 15190,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 2140 ГЕФЕСТ 2140
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 49 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 7330,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 2140 К19 ГЕФЕСТ 2140 К19
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 49 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 8800.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 2160 ГЕФЕСТ 2160
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална Потрошња: 6100 В
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 49 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 15530,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 2160 К19 ГЕФЕСТ 2160 К19
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална Потрошња: 6100 В
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 49 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 15500.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3100-07 ГЕФЕСТ 3100-07
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 8500.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3100-08 ГЕФЕСТ 3100-08
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 7200.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3102 ГЕФЕСТ 3102
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 10463,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3102 К19 ГЕФЕСТ 3102 К19
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 10694,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3110 ГЕФЕСТ 3110
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 9300.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3110-03 ГЕФЕСТ 3110-03
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 8110,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3110-04 ГЕФЕСТ 3110-04
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 7650.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3111 ГЕФЕСТ 3111
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 9980,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200 ГЕФЕСТ 3200
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 10665,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200 К19 ГЕФЕСТ 3200 К19
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 10410,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200 К60 ГЕФЕСТ 3200 К60
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12860,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200 К62 ГЕФЕСТ 3200 К62
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12124,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200-03 ГЕФЕСТ 3200-03
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, газ

  Просечна цена: 9400.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200-04 ГЕФЕСТ 3200-04
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, газ

  Просечна цена: 9260,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200-05 ГЕФЕСТ 3200-05
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 8439,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200-05 К19 ГЕФЕСТ 3200-05 К19
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 8600,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200-06 ГЕФЕСТ 3200-06
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 8435,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200-06 К19 ГЕФЕСТ 3200-06 К19
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 8310,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200-07 ГЕФЕСТ 3200-07
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 7730,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200-07 К19 ГЕФЕСТ 3200-07 К19
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 7958,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200-08 ГЕФЕСТ 3200-08
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 42 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 6463,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3200-08 К19 ГЕФЕСТ 3200-08 К19
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 42 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 7120,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3300 ГЕФЕСТ 3300
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 11784,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3300 К19 ГЕФЕСТ 3300 К19
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 11890,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3500 ГЕФЕСТ 3500
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 42 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13679,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3500 К19 ГЕФЕСТ 3500 К19
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 42 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13730,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3500 К32 ГЕФЕСТ 3500 К32
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 42 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13560,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 3502 ГЕФЕСТ 3502
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј на струју механички тајмер Соунд
  • Димензије (ШкДкВ): 50к53к85 цм
  • Овен Капацитет: 42 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 14910,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 5100-01 ГЕФЕСТ 5100-01
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к58.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, газ

  Просечна цена: 4901,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 5100-02 ГЕФЕСТ 5100-02
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к58.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, гаса, пљуне у комплету

  Просечна цена: 11200.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 5100-02 К ГЕФЕСТ 5100-02 К
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к58.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, гаса, пљуне у комплету

  Просечна цена: 11203,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 5100-03 ГЕФЕСТ 5100-03
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: Свитцхес: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к58.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12750,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 5100-04 ГЕФЕСТ 5100-04
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к58.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13645,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 5102-02 ГЕФЕСТ 5102-02
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к58.5к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 11170,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 5102-03 Т5 ГЕФЕСТ 5102-03 Т5
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 11880,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-01 ГЕФЕСТ 6100-01
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 9291,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-01 Ц ГЕФЕСТ 6100-01 Ц
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 9830,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-01 К ГЕФЕСТ 6100-01 К
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 9493,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-02 ГЕФЕСТ 6100-02
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 11330,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-02 Т2 ГЕФЕСТ 6100-02 Т2
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 10212,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-02 Т2К ГЕФЕСТ 6100-02 Т2К
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 10480,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-02 К ГЕФЕСТ 6100-02 К
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 11700.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-02 Ц ГЕФЕСТ 6100-02 Ц
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 11931.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-02 СЦ ГЕФЕСТ 6100-02 СЦ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12150,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-02 СН2 ГЕФЕСТ 6100-02 ЦХ2
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13820,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-03 ГЕФЕСТ 6100-03
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13120,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-03 К ГЕФЕСТ 6100-03 К
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13160,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-03 Ц ГЕФЕСТ 6100-03 Ц
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13770,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-03 СЦ ГЕФЕСТ 6100-03 СЦ
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13770,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-03 СН2 ГЕФЕСТ 6100-03 ЦХ2
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 14800,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-04 ГЕФЕСТ 6100-04
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 14660,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-04 Ц ГЕФЕСТ 6100-04 Ц
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 15224,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-04 ЦК ГЕФЕСТ 6100-04 ЦК
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 15515,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6100-04 СН2 ГЕФЕСТ 6100-04 ЦХ2
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 16750,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6101-02 ГЕФЕСТ 6101-02
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 11420,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6101-02 К ГЕФЕСТ 6101-02 К
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 11740.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6102-02 ГЕФЕСТ 6102-02
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 11730,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6102-02 К ГЕФЕСТ 6102-02 К
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 12100,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6102-03 ГЕФЕСТ 6102-03
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 13830,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6102-03 К ГЕФЕСТ 6102-03 К
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 14310,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6110-01 ГЕФЕСТ 6110-01
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 9790,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6110-02 ГЕФЕСТ 6110-02
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 11750,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6111-02 ГЕФЕСТ 6111-02
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 12200.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6140-01 ГЕФЕСТ 6140-01
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична

  Просечна цена: 9800.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6140-02 ГЕФЕСТ 6140-02
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 10950,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6140-02 К ГЕФЕСТ 6140-02 К
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 11157.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6140-03 ГЕФЕСТ 6140-03
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12395,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6140-03 К ГЕФЕСТ 6140-03 К
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12720,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6300-02 СД1А ГЕФЕСТ 6300-02 СД1А
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12960,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6300-02 СД1К ГЕФЕСТ 6300-02 СД1К
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12890,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6300-03 СД1А ГЕФЕСТ 6300-03 СД1А
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 14816,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6300-03 СД1К ГЕФЕСТ 6300-03 СД1К
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 14560,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6500-02 Д1А ГЕФЕСТ 6500-02 Д1А
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 14390,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6500-02 Д1К ГЕФЕСТ 6500-02 Д1К
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 14430,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6500-03 Д1А ГЕФЕСТ 6500-03 Д1А
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 16120,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6500-03 Д1К ГЕФЕСТ 6500-03 Д1К
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 15880,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6502-02 Д1А ГЕФЕСТ 6502-02 Д1А
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 14610,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6502-02 д1к ГЕФЕСТ 6502-02 д1к
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 14270,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6502-03 Д1А ГЕФЕСТ 6502-03 Д1А
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 16795,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 6502-03 д1к ГЕФЕСТ 6502-03 д1к
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрични, ражањ укључен

  Просечна цена: 16180,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 700-02 ГЕФЕСТ 700-02
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Но
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к37.4к11 цм
  • Радна Енамеллинг
  • Број горионика: гас 2
  • Гас горионик контрола: нема

  Просечна цена: 1280.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 700-03 ГЕФЕСТ 700-03
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Но
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к37.4к11 цм
  • Радна Енамеллинг
  • Број горионика: гас 2
  • Гас горионик контрола: нема

  Просечна цена: 1314,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 900 ГЕФЕСТ 900
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Но
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к52к12.7 цм
  • Радна Енамеллинг
  • Број горионика: 4 гаса
  • Гас горионик контрола: нема

  Просечна цена: 2700.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 900 К17 ГЕФЕСТ 900 К17
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Но
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к52к12.7 цм
  • Радна Енамеллинг
  • Број горионика: 4 гаса
  • Гас горионик контрола: нема

  Просечна цена: 2604,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ 910-01 ГЕФЕСТ 910-01
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Но
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к52к12.7 цм
  • Врата: Хингед
  • Радна Енамеллинг
  • Број горионика: 3 гаса, електрични: 1

  Просечна цена: 3000.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ ЦГ 50М02 ГЕФЕСТ ЦГ 50М02
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 290 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 42 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 8990.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ ЦГ 50М04 ГЕФЕСТ ЦГ 50М04
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 290 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 10690,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ ЦГ 50М06 ГЕФЕСТ ЦГ 50М06
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 290 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 44 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 11290,00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ ЦГ 50М08 ГЕФЕСТ ЦГ 50М08
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 290 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к57к85 цм
  • Овен Капацитет: 42 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 12590.00 ք


  Шпорет ГЕФЕСТ ЦГ 60МЦ6 ГЕФЕСТ ЦГ 60МЦ6
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 290 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 63 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 11990,00 ք


   

  Шпорет Дарина Б ЕЦ331 606 В
  Дарина Б ЕЦ331 606 В

  Шпорет ГЕФЕСТ 1500 К32
  ГЕФЕСТ 1500 К32

  Шпорет Горење ЕЦ 65348 ДВ
  Горење ЕЦ 65348 ДВ

  Шпорет Ханса ФЦГВ51000
  Ханса ФЦГВ51000

  Шпорет БЕКО ЦСМ 67300 ГС
  БЕКО ЦСМ 67300 ГС

  Шпорет Елецтролук ЕКЦ 96150 АКС
  Елецтролук ЕКЦ 96150 АКС

  Дреам шпорет 111Т БН
  Дреам 111Т БН


  © 2014 gas-stoves.ru
  Можете само да користите директан и активну везу до извора!
  Датум последње упдатед Дирецтори: 2020-07-12