Плоче Индесит.

 • Насловна
 • Дарина
 • Горење
 • Ханса
 • Дреам
 • ГЕФЕСТ
 • Босцх
 • Индесит
 • БЕКО
 • Лада
 • Елецтролук
 • Занусси
 • ЦАР
 • Мора
 • Ардо
 • ГРЕТА
 • Флама
 • РИЦЦИ
 • Хотпоинт-Аристон
 • Каисер
 • АЕГ
 • Де Луке
 • Енергија
 • Цанди
 • Симфер
 • НОРД
 • Сиеменс
 • Ока
 • ЕНДЕВЕР
 • Рика
 • Нововиатка
 • ДЕЛТА
 • Оурссон
 • Ладога
 • КИТФОРТ
 • Кинг
 • Мабе
 • Фресх
 • Брандт
 • Иплате
 • СУПРА
 • Фагор
 • Ардесиа
 • СМЕГ
 • Сатурн
 • Маквелл
 • БОМПАНИ
 • ДЕЛОНГХИ
 • Витессе
 • ВЕС
 • Ериссон
 • Макима
 • Пхилипс
 • Повер
 • Вестел
 • ЛУКСЕЛЛ
 • Алл Мануфацтурер


 •  

  Индесит.

  Шпорет Индесит И5ГМХ5АГ (В) Индесит И5ГМХ5АГ (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 14730,00 ք


  Шпорет Индесит И5ГМХ5АГ (Кс) Индесит И5ГМХ5АГ (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматски, тајмер Соунд
  • Цлоцк: Иес
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 57 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 8969,00 ք


  Шпорет Индесит И6ЕСХ2Е (В) Индесит И6ЕСХ2Е (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 13590,00 ք


  Шпорет Индесит И6ГГ0 (В) Индесит И6ГГ0 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 12210,00 ք


  Шпорет Индесит И6ГГ0Г (В) Индесит И6ГГ0Г (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 12950,00 ք


  Шпорет Индесит И6ГГ10Г (В) Индесит И6ГГ10Г (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 13296,00 ք


  Шпорет Индесит И6ГГ1Г (В) Индесит И6ГГ1Г (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 14047,00 ք


  Шпорет Индесит И6ГГ1Г (Кс) Индесит И6ГГ1Г (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 15260,00 ք


  Шпорет Индесит И6ТМХ6АГ (Кс) Индесит И6ТМХ6АГ (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 12641,00 ք


  Шпорет Индесит И6В52 (В) Индесит И6В52 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 15560,00 ք


  Шпорет Индесит И6В56 (В) Индесит И6В56 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: Б
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 56 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 15880,00 ք


  Шпорет Индесит И6ВСХ2 (В) Индесит И6ВСХ2 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 15250,00 ք


  Шпорет Индесит К 3Г210 С (В) Индесит К 3Г210 С (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 3389,00 ք


  Шпорет Индесит К 3Г55 С (Б) Индесит К 3Г55 С (Б)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 4019,00 ք


  Шпорет Индесит К 3Г55 С (Кс) Индесит К 3Г55 С (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 6970,00 ք


  Шпорет Индесит К 3М11 (В) Индесит К 3М11 (В)
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Ц
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара

  Просечна цена: 11377,00 ք


  Шпорет Индесит КН 1Е1 (В) Индесит КН 1Е1 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к50к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична

  Просечна цена: 9782,00 ք


  Шпорет Индесит КН 1Г2 (В) Индесит КН 1Г2 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к50к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 10260,00 ք


  Шпорет Индесит КН 1Г21 (В) Индесит КН 1Г21 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к50к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 11385,00 ք


  Шпорет Индесит КН 1Г21 (Кс) Индесит КН 1Г21 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к50к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 12375,00 ք


  Шпорет Индесит КН 1Г21 С (В) Индесит КН 1Г21 С (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к50к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 12398,00 ք


  Шпорет Индесит КН 1Г21 С (Кс) Индесит КН 1Г21 С (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к50к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 13400,00 ք


  Шпорет Индесит КН 1М11 С (В) Индесит КН 1М11 С (В)
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к50к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 11900.00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Ц107А (В) Индесит КН 3Ц107А (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 13460,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Ц11 (В) Индесит КН 3Ц11 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 5764,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Ц11А (В) Индесит КН 3Ц11А (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 13260,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Ц11А (Кс) Индесит КН 3Ц11А (Кс)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 14390,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Ц17А (В) Индесит КН 3Ц17А (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара

  Просечна цена: 12500.00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Ц51 (В) Индесит КН 3Ц51 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 13160,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Ц55 (Кс) Индесит КН 3Ц55 (Кс)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Соунд
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред: Б
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара

  Просечна цена: 14500.00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Ц65А (В) Индесит КН 3Ц65А (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 12718.00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Ц76 (Кс) Индесит КН 3Ц76 (Кс)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер Искључено
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара

  Просечна цена: 16743,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Е1 (В) Индесит КН 3Е1 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 10240,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Е107А (В) Индесит КН 3Е107А (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична

  Просечна цена: 9400.00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Е11А (В) Индесит КН 3Е11А (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична

  Просечна цена: 10890.00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Е51 В Индесит КН 3Е51 В
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 13999.00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г2 (В) Индесит КН 3Г2 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 10790,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г20 (В) Индесит КН 3Г20 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 10570,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г21 (В) Индесит КН 3Г21 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 11355.00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г21 (Кс) Индесит КН 3Г21 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12313,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г21 С (В) Индесит КН 3Г21 С (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12215,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г21 С (Кс) Индесит КН 3Г21 С (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13090,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г210 (В) Индесит КН 3Г210 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 11460,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г210 (Кс) Индесит КН 3Г210 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12150,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г210 С (В) Индесит КН 3Г210 С (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 14360,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г210 С (Кс) Индесит КН 3Г210 С (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13433,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г52 (В) Индесит КН 3Г52 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 13541,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г52 С (В) Индесит КН 3Г52 С (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 12770,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г610 СА (Кс) Индесит КН 3Г610 СА (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод аутоматског тајмера
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична

  Просечна цена: 21100,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Г660 СА (В) Индесит КН 3Г660 СА (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 19210,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3ГИ27 (В) Индесит КН 3ГИ27 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, електрична

  Просечна цена: 11362,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3ГИ27 (Кс) Индесит КН 3ГИ27 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју круг
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 3147,00 ք


  Шпорет Индесит КН 3М11 (В) Индесит КН 3М11 (В)
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 10770.00 ք


  Шпорет Индесит КН 3Н11 С (В) Индесит КН 3Н11 С (В)
  • ЦООКТОП: комбинована
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 11500.00 ք


  Шпорет Индесит КН 6Ц10 (В) Индесит КН 6Ц10 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 52 литара

  Просечна цена: 14590,00 ք


  Шпорет Индесит КН 6Ц11 (В) Индесит КН 6Ц11 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 15035,00 ք


  Шпорет Индесит КН 6Ц12А (В) Индесит КН 6Ц12А (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 3460,00 ք


  Шпорет Индесит КН 6Ц51 В Индесит КН 6Ц51 В
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 56 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13950,00 ք


  Шпорет Индесит КН 6Г2 (В) Индесит КН 6Г2 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 12280,00 ք


  Шпорет Индесит КН 6Г21 (В) Индесит КН 6Г21 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 12670.00 ք


  Шпорет Индесит КН 6Г21 С (В) Индесит КН 6Г21 С (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13300.00 ք


  Шпорет Индесит КН 6Г21 С (Кс) Индесит КН 6Г21 С (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Да, пљуне у комплету

  Просечна цена: 13750,00 ք


  Шпорет Индесит КН 6Г52 С (Кс) Индесит КН 6Г52 С (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, прекидачи: ротационе, грејање на струју тајмер
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 56 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 14400,00 ք


  Шпорет Индесит КН3Т760СА (В) Индесит КН3Т760СА (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју механички тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 59 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 19760,00 ք


  Шпорет Индесит КН3Т76СА (Кс) Индесит КН3Т76СА (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, грејање на струју аутоматски тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 9663,00 ք


  Шпорет Индесит КЊ 1Г2 (В) Индесит КЊ 1Г2 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к50к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 8590,00 ք


  Шпорет Индесит КЊ 1Г21 (В) Индесит КЊ 1Г21 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к50к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 9340,00 ք


  Шпорет Индесит КЊ 3Г2 (В) Индесит КЊ 3Г2 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 9230,00 ք


  Шпорет Индесит КЊ 3Г207 (В) Индесит КЊ 3Г207 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 9800.00 ք


  Шпорет Индесит КЊ 6Г2 (В) Индесит КЊ 6Г2 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Грилл: Иес

  Просечна цена: 9660,00 ք


  Шпорет Индесит МВИ 6Е22 (В) Индесит МВИ 6Е22 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред: Б
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара

  Просечна цена: 18290,00 ք


  Шпорет Индесит МВИ 6Г1 (В) Индесит МВИ 6Г1 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 220 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 16990,00 ք


  Шпорет Индесит МВИ 6В20 (В) Индесит МВИ 6В20 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара

  Просечна цена: 20990,00 ք


  Шпорет Индесит МВК б Г1 (В) Индесит МВК б Г1 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 50к50к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 9990.00 ք


  Шпорет Индесит МВК ГС11 (В) Индесит МВК ГС11 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к50к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 16290,00 ք


  Шпорет Индесит МВК ГС11 (Кс) Индесит МВК ГС11 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, лектропод механички тајмер звук
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к50к85 цм
  • Овен Капацитет: 50 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 17490,00 ք


  Шпорет Индесит МВК5 Г1 (В) Индесит МВК5 Г1 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 8990.00 ք


  Шпорет Индесит МВК5 Г17 (В) Индесит МВК5 Г17 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 8990.00 ք


  Шпорет Индесит МВК5 ГИ1 (Кс) Индесит МВК5 ГИ1 (Кс)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 10990,00 ք


  Шпорет Индесит МВК5 В2 (В) Индесит МВК5 В2 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 60 литара
  • Врата: Хингед

  Просечна цена: 8065,00 ք


  Шпорет Индесит МВК5 В21 (В) Индесит МВК5 В21 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, тајмер Соунд
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара

  Просечна цена: 12490,00 ք


  Шпорет Индесит МВК5 В75 (Кс) Индесит МВК5 В75 (Кс)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Манагемент: механички, Прекидачи: Ротари, дисплеј, тајмер
  • Цлоцк: Иес
  • Енергетски разред:
  • Максимална пећ температура: 250 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 50к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 54 литара

  Просечна цена: 17995,00 ք


  Шпорет Индесит МВК6 Г1 (В) Индесит МВК6 Г1 (В)
  • Хоб: Гас
  • Рерна: Гас
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари, механички лектропод
  • Сати: Ноне
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 58 литара
  • Врата: Хингед
  • Конвекције: Но

  Просечна цена: 13490,00 ք


  Шпорет Индесит МВК6 В27 (В) Индесит МВК6 В27 (В)
  • ЦООКТОП: Електрични
  • Рерна: Електрични
  • Управљање: механички, Прекидачи: Ротари
  • Сати: Ноне
  • Енергетски разред:
  • Максимална пећ температура: 240 ° Ц.
  • Димензије (ШкДкВ): 60к60к85 цм
  • Овен Капацитет: 62 литара

  Просечна цена: 8045,00 ք


   

  Шпорет Дарина Б ЕЦ331 606 В
  Дарина Б ЕЦ331 606 В

  Шпорет ГЕФЕСТ 1500 К32
  ГЕФЕСТ 1500 К32

  Шпорет Горење ЕЦ 65348 ДВ
  Горење ЕЦ 65348 ДВ

  Шпорет Ханса ФЦГВ51000
  Ханса ФЦГВ51000

  Шпорет БЕКО ЦСМ 67300 ГС
  БЕКО ЦСМ 67300 ГС

  Шпорет Елецтролук ЕКЦ 96150 АКС
  Елецтролук ЕКЦ 96150 АКС

  Дреам шпорет 111Т БН
  Дреам 111Т БН


  © 2014 gas-stoves.ru
  Можете само да користите директан и активну везу до извора!
  Датум последње упдатед Дирецтори: 2020-06-06